Air Ketuban Kurang

Hai mammy sume... Nak tyer la... Lau air ketuban 9...masih normal ke... Lau makin bekurang kne oprite scre emergency ke?

2 Balas

sy pulak ketuban kurang dpt detect masa 8bulan. kena tahan wad 3 hari. lps tu normal balik... masa nak bersalin lepas sebulan tu rasa sakit2 contraction terus masuk labour room sebab doktor ckp ketuban kurang. tinggal sikit je. doktor pecahkan ketuban, nasib baik mkn besar bukaan, x induce. bersalin normal.

Sy air ketuban kurang kene induce sis.. Masa tu bru 38w.. Xperasan pun ada leaking ke apa tp kebetulan g monthly check up doc check air ketuban kurang so trus kene induce

5y ago

Yke... Hmmm... Tkot plak ase nyer...