Tiroid ??

Hai momies pernah kena tiroid? Saya baru masuk 31 minggu ttiba kena demam temp badan naik,nadi laju n bengkak tekak..doc suspect tiroid..boleh bg suggestion tuk kurangkan sakit tiroid..sangat siska rasa

3 Balas

Hi sis, kena minta nasihat doktor juga, tapi boleh baca artikel ni, pasal sakit tiroid untuk wanita hamil https://my.theasianparent.com/masalah-tiroid-di-kalangan-ibu-hamil-boleh-memberi-kesan-negatif-kepada-bayi

Tq dear for article..saya dah hbs merah bengkak..doc klinik suh refer pakar tempat biasa checkup..

5y ago

Pergi refer segera ya

Sama la sayaa, tetb je dktr ckp ada tiroid risau plk , tpi xde bgkk pun.

9mo ago

Ape simptom awak ye?