iberet folic

hai momies. nak tanya iberet folic seeloknya diambil sebelum makan atau selepas makan ye?

2 Balas

Yg sy amalkan, sebelum mkn(semasa perut kosong awal pg). Dlm 2 jm slps mkn iberet, elakkan susu n caffein.

5y ago

saya rasa loya je terus muntah. kalau tahan nnt rasa tak sedap badan. hm mmg kena muntah juga lah ye kalau consume ubat ni. apa apa pun, tq ya sis ☺

sy mkn sblom tdo..loya je rasa.. mnum air msak byak2 then tdo... hihii