Hi nak tanya kalau makan iberet perlu makan folic acid lagi tak ?

Makan iberet perlu makan folic acid lagi tak?

6 Balas

Nurse kat tempat saya kata tak payah sebab iberet tu dah ada semua vitamin termasuk folic acid. Tapi kalau awak nak kepastian, better tanya KK. Lain ibu, lain keperluan.

1st pregnancy sye mkn both iberet dgn folic acid sbb hb xnaik2. 2nd pregnancy hanya makan iberet je. elok hb maintain. apa yg kk bg, itu je yg sye makan.

tak perlu dah sis. dlm iberet dah mengandungi asid folid😊🫰

saya makan iberet dan folic asid pon cik...sy x stop folic acid

tak perlu. sebab dalam iberet tu dah ada folic acid.

tak perlu sis semua dh all in dalam iberet 😀