Tidur Malam

Hai Momi semua. Nak tnya siapa kat sini sebelum tidur tu jantung mcm berdebuk berdebak dia punya laju..berdebar nk tido.. nk tido je pun..hehe.. sapa mcm sy? And sapa2 yg tahu tu boleh bg info? Tqsm moga momi semua sihat2 selalu..?

21 Balas

Sy sis..kdg2 jd..kdg2 mcm ssah nk napas..kdg2 mcm sebu smpit je dada ni..bgun dduk sndar kt dinding..tmnung je..trik napas dlm2..pastu bru ok skit..mnum air masak bru hlang...bru 12w dh segini sy sis..kdg2 tdo ngiring kiri kanan pun dier bdebar2 gitu..mcm org lari marathon..nape tah..pmbawakan kot ea