Tido bantal tinggi

Hi momies sya nk tnya lah pada yg berilmu&berpengalaman. Anak saya tidur malam selsa tidur guna batal ni, tapi dia taknak tidur sdkt lubang tengah tu, dia nk tidur mcm dlm gmbr tu dkt belah atas. Sya risau sakit tengkuk&leher. Dah buat bila dia lena letakkan kebawah dia akan bgn². Mcm mana nk thu dia sakit leher&tengkuk ya. Boleh ke tidur mcm tu? Dri baby ajar tak guna bantal tp dia nak tido bantal😅 kalo tk dia nk tidur kt tangan je huhu

Tido bantal tinggi
2 Balas

bagi sy selagi baby selesa xjadi masalah. kalau baby sakit or tak selesa baby confirm menangis. cuma nya awak kena pantau sbb baby tido berbantal dn selimut. takut tertutup muka. kalau takut flat head kita ubah posisi kepala baby tido. lain xde mslh☺️ sorry awak, sy berkenan bantal tu. boleh awak share link tak beli dekat mana🙈

1y ago

thank you awak❤️. nk g servey la. hee

Boleh swipe gmbr next utk gmbr bantal 🙏🏻