Flek coklat

Hai Mom yang pernah pkai implan sni memang normal ka pandai ada keluar bintik coklat? Sy bru 2 mngu psg implan, klmrin tiba2 ada bintik2 coklat di spendet n plg sikit, lpas tukar spnder tda sdh kluar tp tk lama sy mhu kncing sy try lap pakai tisu ad la skit cklat tp tu pun tk ktara.. tu andang2 ka dsbbkan kb atau lain? Sbb skrg ad jga la rsa nglu2 d rahim Hrap mom tulung jawab y pernh heheh

1 Balas

sy penah pakai implan tapi belom berpengalaman untuk kes sebergini ..cuma masa sy pakai implan period sy lama baru datang sekali datng dekat 2 minggu ..bila cek baby nty lebih baik tanya dokter atau nurse ye