..

Hello mommie, mcm mna mhu thu klau air ktuban tu kluar mcm mna mhu pastikan ya.. Sy bru msk15w2d, sluar dlm basah tp tk byk tk dpt pastikan y kluar tu kpthan ke air ketuban.. Tkt leaking.. Bg y mmies ad pnglaman mnta pandangan skit..

2 Balas

Air ketuban kuar jernuh dan xberbau pastu bnyk atau sikit je cma akn rse pnas mcm tu...Klu xpasti better g klinik @ hspital..Bhya kalau air ktuban xckup...

5y ago

Klu sye boleh rse pnas n ade air sikit..Tpi tme nk bersalin rse...hehe ape2 rujuk doc n ade snap bukti ke...Mcm kuar drh pon kne thu cmna drh snng doc tahu

Air tu akan rse bsh je spender.. Sy 14 week da leaking air keruban and warded spital

4y ago

Icha, yg leaking ni kandungan awak sekarang ni ke? So macam mne sekarang? Dah ok ke? Boleh cerita details sikit tak? Sebab sy pon ada masalah yg sme. Skg 25 weeks. Leaking. Dlm ward. Mmg air ketuban low. Dah 5 hari dlm ward doktor nak monitor air ketuban.