flek coklat 10w5d

hi/assalmualaikum mommy2 smua.. sy mau brtnya ,yg ada pngalaman .normal ka kluar flek coklt di mnggu ke 10 ni..rsau jga .tp x gatal.. saya nak p klinik xda trasport lgi jam skrg btw kemarin sy ada penat sikit sbb ada msak kan fmily bfday.ada ka kesan penat kluar kan flek cklat mcm tuh..atau normal di mggu2 trimister 1 ni akan kluar mcm tu..terima kasih sudi jawab #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

flek coklat 10w5d
2 Balas

Kalau dah 10w keluar mcm tu tak normal sis. Takut tanda2 keguguran

better cek