Tak ambl Pil Perancang Prostinor 1 Bulan

hai mom! siapa prnah lewat makan pil perancang slma lebih kurang 1 bulan? apa efek sampingan selain mngndung. dri segi efek kesihatan ibu, mcm mana? trma kasih.

2 Balas

pil postinor ke mksud puan?? pil postinor tu bkn ke pil emergency yg di makan tuk elak dr pregnant 😅kalau pil tu tak ambil selama sebulan dan setiap hari mcm pil perancng keluarga lain...hnya ambil bila emergncy je ..tak blh mkn selalu ada kesan smpingan...ke ada pil perancng kluarga nama mcmtu..tp sy yg tak tw😅✌🏻 ..maaf sy konpiuse jup ..kalau husben buang dlm dan tak makan pil emergency lepas bersm..means kalau effect pun puan blh pregnant jika brsm ketika waktu subur...puan try check upt dlu mcmne . positive atau negetive..mg dpmudahkan segalanya amiin

postinor hanya 2 biji sekali makan sahaja mana bole makan sebulan.