pil perancang

ibu2 semua makan pil perancang apa ye.. boleh share tak brp lama dah guna perancang..kesan2 slma guna pil perancang...tahap keberkesanan 100% x?..

2 Balas

sya xdpt bgi feedback . sbb saya merancang sendiri 😉.. kebanyakan ramai ambil suntik momy .. kalau pil takut terlepas pandang... sbb kena ontime mkn ..

4y ago

Sy egt nk rancang sndiri...tp komdom okey ke kberkesanannya??🤭..syg bru lpas pntang..belum period lg..sy msih confius mcm mna nak merancang..smaada mkn pil,ccuk atau rancang sndiri...

Sy makan noriday, bgus tuk mnyusu bdn..tp skg dah stop sbb sllu lupa mkn n tkut org ckp xbgus mkn pil

4y ago

Knp ye x bgus