Baby 31 weeks

Hai mom .. nak tnye klau kandungan kite dh masuk 31w mmg kurang aktif or mcm mne ye .. Hehe share pengalaman sikit .. sbb sye pon first time pregnant ..

1 Balas

Sbb baby semakin besar, rahim semakin sempit so it's normal TAPI make sure mummy monitor pergerakan baby dan mesti cukup 10x tendangan. Kalau x cukup tendangan, x sedap hati dan baby kurang aktif lagi, terus rush ke hospital. Jgn tangguh. Hope all is well for u and baby❤️