Luka czer infection

Hai mom. Nak tanya ada tak pengalaman yg czer belum habis pantang, tapi luka czer ada infection gam tak terbuka. Lama tak tempat infection tu nak kering?

1 Balas

hai,Sy khairunnisa... kalau ikut pengalaman Sy,lama jugak nk kering... mcm Sy dulu,lps czer,Sy Masih dlm wad,darah beku & ada infection... Sy punya jahitan dh cantik bercantum tp terpaksa buka semula jahitan sebab darah beku... hampir 1bulan jugak la nk tunggu kering...semoga dipermudahkan segala urusan puan...

4mo ago

Masa diorg buka jahitan tu ade bg bius ke sis..