C section blister

mommies ada tak yg kena blister lepas buka plaster ceaser? normal ke? rasanya gatal sungguh pastu ada cecair yg tinggal nk oecah je. takut kena infection kat luka czer tu. cemana ye?

C section blister
1 Balas

sy ada kena mcmni..sy pecahkan saja. tp cepat2 lap dan spray ubat bg tmpt tu cpt kering .

1mo ago

saya dah refer doktor, dia taksuruh pecahkan . bagi surut sendiri, Dr bagi ubat tahan gatal je, amek masa seminggu jugak dia nak kecut and tanggal sendiri