5week2days

hai mmy..sblom ni sy rse cramp2 je kt prut.. ttbe hari ni rase mcm mccuk bawah pusat tu.. bukn la rase yg beterusan tp ssekali.. mcm selang 5 mnt skli.. norml ke ye?

2 Balas

kerap juga ya. tak sure lah tu sis sebab tak pernah rasa. kalau sis risau seeloknya tanya pada doktor sis. pergi je check up atau call je terus pun takpe

10mo ago

ok tq mummy.. tgu 8 weeks la cmtu.. risau plaj skg nk g kg xde npj ape..

ya normal je saya dulu pun mcm tu tapi kejap je jd mild cramp , elakkan lasak2 kena rest kalau tgh cramp , kalau was2 check klinik 😀

10mo ago

ok tq❤️sy rse btul tu sy kurg rht.. hrini dah xde.. alhmdllh..