#ttc6months

Perut mulas2, 2 hri lpas rse cramp2 ringan, pinggang sakit. Tp hrini xd pulak.dh 3 hari rase nk muntah sgt smpi minum air putih pun xlalu. Rase malas nk amat. Baru 3 weeks after last period and feeling2 mcm ni. Nk buat upt rase awal sgt, kang negatif, hampa pulak. Rase nk tido je kt office ni. Ni tanda period or pregnant? Bantu sy komen bernas2 dari pengalaman kalian.

1 Balas

Kadang tanda pregnant sama dgn tanda nak period. Sis boleh try buat upt dulu. Kalau hormon hcg dah tinggi, upt dah boleh detect.