7 weeks pregnant

Hai mmy..saya nak tanya,7 weeks sesuai dah ke untuk pergi scan confirm pregnant ? tq mommy2 😊

23 Balas

seronok baca komen,yg dah berjaya ttc,mohon saya diberi rezeki zuriat jgk,4year mnungu..

better tunggu lagi seminggu. awal2 ni baby cepat develop, seminggu tu banyak beza dia.

hi ,sy 8w scan hari tu dh nmpk janin dan heartbeat ... tgu minggu dpn boleh dah tu

Hai.. Ada x sesiapa sini pernah jatuh kerusi msa kandungan 5weeks?? 😭

7mo ago

hati2 sis . kalau ada keluar warna koko2 merah ka. cepat2 p klinik. sbb sis sebut jatuh td.. kalau xdak apa. in shaa Allah.. semua selamat . doa byk2

alhamdulillah.. 😍 boleh je pegi.. jaga diri ok mummy 🤩🤩

Tengok tempat jugak macam tempat saya 12 week bru buat buku

boleh sis. sy 7w dh ad kantung dn dgupn jntung bby 🥰

sy 6 week dh pegi scan.. nmpk kantung n jantung baby...

Blh dh sis..sy scan 7 weeks pun dh nmpk heartbeat 💗

Tunggu je sampai 10w ke. Baru puas hati sis😁