Rasa bersalah

Hai mmy2 smua.. Sy cuma nak tanya.. pernah tak mmy2 yg prggy mcm merungut penat x bole tunduk semua .. Sbb takut baby sakit dalam perut .. Tp ckp masa ada suami je.. supaya dia fhm keadaan kita .. Cuma rasa bersalah dekat baby .. takut dia pikir kita tak suka dia ada dalam perut kita .. Rasa bersalah sgt... sbnrnya xnk ckap pn bndaa tu.. ? tp mmg xtau knp terlepas jugak dari mulut ni?

1 Balas

Mmg macam tu sis. Tapi takpe banyakkan bersabar okay 😊

5y ago

Tula sis.. mcm sedih je... harap baby x merajuk la dlm perut ni..