berasa takut

Hai Mimmy semua,sy pregnant 31w,sblm ni g checkup mcm biasa,tak pernah tak pegi,sy ade gdm on diet n hb low 10.2 je.. tadi tiba² nurse call esok suruh dtg jumpe doc pakar? Risau la pulak tiba² suruh jumpe pakar ,kat buku pink takde pulak tulis tarikh temujanji dgn pakar esok ?agK2 ade ape2 ke dgn kandungan sy?atau setiap yg pregnant mmg kne jumpe dgn pakar??

10 Balas

InShaAllah tk de apala sis.. nurse tk bgtau ya sbb apa kene jmpa pakar.. sbb kalau gdm mmg kene jmpa pakar pemakann.. saya pon kene.. mungkin nk consult psl maknn n hb sis kot.. doa yg baik2 ya

Jgn fikir yg bukan2 sis. Be cool. Mungkin nurse terlepas pandang tarikh sepatutnya utk sis jumpa pakar. Insya Allah takde apa2 tu juat positif thinking ok👌

Takde ape sis. Jgn risau. Just jumpa doktor pakar je sbb hb sis rendah n sis ade gdm. Saya pun pernah dl tp xde ape. Dia consult kita je. 🤗

Sy gdm and hb rendah tiap bulan mmng follow up ospital kt dktor pakar. Follow up klinik pon sy buat jugak. Huhuh bnyk appointment..

Hi sya low juga hb 9.1 tpi ok je beranak nomal je. Anak lahir kluar sihat sukur lh 3.38 kg dia

Jmpa pakar maybe sebab gdm n hb tu..dont worry la..inshaa Allah xde ap..

Nape sy tak kena jumpa plak ye. Sy pungdm on diet n hb bwh 11

paling kurang pun amik darah je sis, sama la kite low hb

Jangan risau sis. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin

Yes