Jumpe pakar

Salam. Hi.. Selasa ni sy ada appoinment jumpa pakar di KKIA. Nak tau.. bila jumpe pakar ni, ape yg dorang akan check? Nervous pulak. Sy dah 34 weeks...

4 Balas

Tempat sy bila semua masuk kandungan 36week. Mmg kena jumpe pakar.. pakar akn check apa semua scan. Bby masuk laluan or belum.. pakar akn terangkan semua

2y ago

oh mcm tu. baik sis.. tq yaa

Macam saya masa 33w saya kena jumpa pakar o&g dkt hospital. Tapi dkt surat tulis sebab saya gdm on diet & asthma. Next 37w pulak

2y ago

tq sis for sharing

doctor ada bgtau pape ke utk jumpa pakar tu?

2y ago

aamiinn hrpnya tk ada apa2 lah..

Ada apa2 masalah spnjg pregnant ke?

2y ago

baik.. tq yaa..