hai mommies

boleh ke bersalin di hospital kerajaan tanpa buku pink...sbb saya da 33w still tk ada buku pink....sbb tkde surat nikah mcm mane ye????

2 Balas

33 minggu boleh je buat. pergi la..tak salah pun. yg penting kne ambk drh utk cek jnis darah, penyakit semua.cek keadaan baby jugak. kne bebel tadah je kejap. ada yg supportive ok je. ikut org la. kalau buat gempak tiba2 nk pergi beranak susah kakitangan hospital. diorang kena anggap mcm awk berisiko tinggi-ada hiv/hepatitis unless ada hitam putih. mudahkan kerja mereka insyaAllah kerja awk mudah

3y ago

bagitahu awk single mom time nk bukak buku ok? semoga dipermudahkan

sy buad bku pink time 7 bln . alhmdlh nurse sgt oke

3y ago

cakap shj single mother