Tak pasti rasa sedih sbb apa. 😭

Hai mami2 semua.Saya merupakan ibu kepada seoarang anak yang berusia 2 tahun 3 bulan. Akhir2 ni sya dah missed period 3 hari dan sya cek melalui upt terdapat 2 line.Memandangkn skrng sya tgh positif covid sya tidak scan lagi smntara mnggu hari kuarantin sya hbis.Dan sya rasa sedih sya tak pasti sebab apa.Bila sya terpndng wajah anak sya, mulalah perasaan sedih dtg sbb kesiankn anak sya yang masih kecik.Normal ke kawan2.Tolong bagi support kepada sya. Sya happy bukan x happy cuma kadang2 perasaan tu muncul. Saya fikir mcm2 dan risaukan anak sya yg tak puas bermnja dgn sya 😭😭😭😭😭

1 Balas

2tahun 3bulan rasanya dh ok sis kalo ada adik.. sbb nnt adiknya lahir dia dh 3tahun dh . nnt bole membesar dan main bersama . mcm sya , ank last umur dh 9tahun bru nak beradik . kira2 umur adiknya nnt 7tahun ( darjah 1 ) kakaknya dh 16tahun ( form 4 ) 🥲 nak sekolah bersama pun jauh dh jarak.. lgpun , x semestinya ada adik.. abg/kakak nya dh x bole bermanja.. 😊 apapun, semoga sis cpt sembuh drpd Covid19 dan dipermudahkan segala urusan..

2y ago

sama2 sis , sya pun sblm ni mcm tue jg.. kehamilan skg ni pun bkn di rancang sbb sya hamil masa still ambik perancang… agk terkejut jg sbb sangkut . 😄 .