dara beku

Hai mama semua.. sya dh slmat malahir kn putr sulung sya.. ngam2 due jga 30/11/2019. Skrg sya tngh berpantang hri ke12 sya dh tk keluar dara dh.. tpi bwa perut sya ni sakit kdg2. Adakah sbb dara tk keluar...?? Bahaya kh klau dara beku tk keluar.. ?

1 Balas

Alhamdulillah. .congrats sist...jaga diri baik2 masa pntang..smoga sist dan baby sihat wal afiat..darah beku lpas brsalin nie bhya sist..sy xtau mcm mna nak trangkan sbab sy pun bru tw pasal drah beku tu...better sist brtnya dgn doc atau org yg lbih pakar...☺

5y ago

Alhamdulillah tq sis... 😚. Baik lah