berak berdarah

sya dh seminggu czer..tpi darah nifas tk keluar lagi..tpi dh dua hri berak beserta darah..adkah notmal??

8 Balas

masa awak kt hosp. misi ckp apa bila darah nifas tak keluar lagi?, lepas tuh check up , dia tak tanya ke?, n bab berak tuh, najis awak keras tak?, sbb sllu berdarah sbb sembelit , buasir.

Cuba tye Dr. sbb sy czer jgk. Lps czer terus keluar darah nifas. kwn sy pn Sama czer. Lps sehari keluar darah nifas

pelik jugak drh nifas x keluar ce try tny doktor. berak ada drh pon kne tny doktor sbb maybe sembelit taik keras

x normal lps beranak x kluar nifas.. pergi bgtahu doktor..

Cuba sis jumpa doktor. Saya czer terus keluar nifas 😅

Better jmpe dokter.. Plik sbb biasa drgg akan tanya

Pasti najis yg berdarah? kalau pasti, jumpa doktor

jumpa doktor