Mengira tendangan bayi anda! 👶🏼

Hai Mama! Adakah anda tahu bahawa mengira tendangan bayi anda di dalam perut anda boleh mengurangkan risiko kelahiran mati dan membantu anda mempunyai kehamilan yang lebih sihat? Berikut ialah beberapa petua untuk membantu anda bermula! #ProjectSidekicks #TAPSidekicks #CountBabyKicks

Mengira tendangan bayi anda! 👶🏼
7 Balas

Tapi kenapa di Klinik Kesihatan,nurse suruh kira 10 pergerakkan/tendangan dalam masa 10 jam iaitu 9am-9pm?

2y ago

kk dgn swasta lain cara kiraannya. sy lebih suka kiraan kk lg confident

24minggu dah boleh ke kira sendiri? Ada tetapan untuk 10tendangan juga ke? 🙌🏼

info bagus tq TAP team! 👍🏿

tenkiuuu share😍😘

tenkiuu share😍😍

👍👍👍

👍🏻