GDM n Darah tinggi

Hai mak2. Ada x yg mcm sy. Ada darah tinggi dr sebelum pregnant. Then bru ni week 24 minum air gula sangkut GDM pulak. Any advice.? Sy down asyik nangis smpai husband pon x thu nk buat mcm mana bg sy semangat balik. Lg lately husband busy x dpt teman g KK or Hospital. Rasa sunyi sgt. Please mommy semua. Bg semangat sikit. N tips kurangkn GDM

2 Balas

makan nasi thermomix or Cari beras low GI. elakkan makan pisang. makan banyak jambu Batu, minum air suam banyak