Sangkut gdm

Assalamualaikum.. Ade tips x utk tak sangkut gdm... Klinik kk bru kol suruh dtg 2hari sekali... Lpas tu kena cek tekanan darah 4x ulang alik ke klinik... Hm saya bukan apa.. Transport pon utk suami keje & dia balik lewat malam.... Mmg susah bg sy nk kena pegi klinik byk kali 😔

1 Balas

beli bp set buat sendiri dkt rumah. so x perlu nk ulang alik. sama jugak kalau kena buat bsp. beli glucose machine tu, buat sendiri dkt rumah. penting bila buat sendiri ni, kena jujur, kalau tinggi kena tulis tinggi. kalau rendah pon kena tulis rendah. ckp je dgn nurse dh ade machine die.

1y ago

ye. buat sendiri je. kalau nk ulang alik leceh. nak buat dkt klinik pon boleh. amek bp free, buat bsp rm5 sekali buat.tpi rugi laa. sehari dh rm20. baik belii sendiri bertahun2 boleh guna