Keluar lendir hari ke 16

Hai maaf gambar kotor sikit.Hari ke 16 sy keluar lendir mcm ni.Tapi sebelum tu hari 13 pun kluar ni

Keluar lendir hari ke 16
1 Balas

better puan jumpe doc n chck..dan lg satu puan..maaf tw jika saya nak tegur.. blh x puan setkn pic ni pd nsfw?? sbb ada certain mommy yg pregnant dorang sensitive dgn pic yg d share..esp time dorang makan kadang2 dorang melayari TAP apps..jd sy hrp puan dpt bg kerjasama.untuk blurrkn pic ni ea blh??😉✌🏻..maaf tw..jika kata2 sy ni buat puan berkecil hti..mg dpmudahkan segalanya .aamiin