minta tlong

Ade x yg kt sni thu mnum air gula bole x tgguhkan smpai alahan xde...sy kne mnum sbb arwah mak sy ad kncing mnis...da nk msuk kli ke4 sy mnum tp tetap muntah...mkin sy mnum air gula,mkin truk alahan sy...stiap ap yg sy mkan msti muntah...brat sy makin trun smpai 38..skrg sy dah 12mgu..kdang2 lembik 3 4 ari lpas mnum air gula...ada x kt sni ibu2 yg dpat bantu sy?bkn sy xnak mnum,cuma mtak tngguhkan smpai alahan sy ok sikit..

2 Balas

Tempat sy nurse bgi je..Masa kandungan sy 12 minggu tu Sy alahan teruk..dgn Asma lagi..dokt tangguh sampai kandungan 18 minggu.. alhamdullilah x der kencing manis.. tapi berturut kna minum Masa 18 weeks dgn 24 week sb berat naik 2 minggu 2 kilo pas x der alahan..😆😆😆.. alhamdullilah x sangkut pn kencing manis...gula low lagi ad la...🤣🤣🤣

5y ago

Alhmdulillah tmpt awk phm...tmpt sy,sy da bgtau bkn nye sy xnk mnum,3 kli sy cbe mnum tp x smpai 2jam nk dpt rsult sy muntah truk..lpas tu blarutan la 2 3 hri muntah x bhenti..mkn ap smua xbole...sy da mtak tngguhkan tp kne marah..hmm sy stress

Cuba bincang dgn doktor or nurse awk

5y ago

Sy da bincang dgn nurse tp diorg tetap pakse..kdg2 sy smpai stress ble pk kn benda ni..mkin hri mkin trtekan..