Spotting coklat

Hai korang, nak tanya.. kalau kluar warna coklat mcm ni normal ke tak ye ? Sbb sebelum ni ada kluar lendir coklat jgk tapi sikit je & saya dh prgi klinik utk scan.. dktor bgitau normal & kantung msih blum nmpk. Skrg sye 6w+.. lpastu hrini kluar mkin bnyk mcm ni . Ni normal atau kene terus prgi klinik? Sbb sye xde rse sakit pon

Spotting coklat
16 Balas

sy pun mcmni dh nk dekat 3 minggu tiap hari kluar dr scan dia ckp ada jntung smua tu tapi dia bgi ubt kuatkan rahim dh mkn pun still ada lagi sy pun xtau nk buat mcm mana dh .