Spotting coklat

Hai korang, nak tanya.. kalau kluar warna coklat mcm ni normal ke tak ye ? Sbb sebelum ni ada kluar lendir coklat jgk tapi sikit je & saya dh prgi klinik utk scan.. dktor bgitau normal & kantung msih blum nmpk. Skrg sye 6w+.. lpastu hrini kluar mkin bnyk mcm ni . Ni normal atau kene terus prgi klinik? Sbb sye xde rse sakit pon

Spotting coklat
16 Balas

Better g klinik .. xnormal .. sbb sblm ni pun sy mcm ni jgk.. 6week pun x nmpk lg .. hari2 spotting smpi .. smpi 3 kli repeat scan tiap minggu still xnmpk .. lps tu refer hsptl rupanya ectopic pregnancy.. doc ckp nsb baik x pecah n dtg awl.. klu x lg risiko.. sorry bkn takut kan hopefully bkn ectopic laa .. ni based on my experience