Minum air gula

"hai ibu2x yg ada pengalaman... Nieh keputusan saya masa minum air gula 30hb lepas... Ok tak mcam nieh nurse x bgtau pun ok ke tak,,, dia suh nnti bagi dngan doc bila temujanji scan 6/10/22 lama lgi... Takut klau sangkut tk hilang lgi dlam fikiran nieh nak sngat tau ok ke tak 🥺🥺🥺

Minum air gula
28 Balas

Okay tu sis. Yg atas tak boleh lebih 5.5, bawah tak boleh lebih 7.8 kalau tak silap saya

Ok,bestnya sblm minum 4.1 lpas minum gula 5.7..sy sblm 3.9 lpas minum 7.8😅

2y ago

Ouh sbb sy masa ambil drah pertama tu kn puasa,so bcaan bawah 4,lpas minum tu jd 7.8 ,ptg tu nes kol suh dtg bsp esoknya sbb dah sgkut gdm😅skg dah 3x bsp..sy kena buat stiap bulan..

result ok je ni. FBS tu tak boleh lebih 5.1 dan result 2HPP tak boleh lebih 7.8.

klo nurse kk tmpt cya kata oky...klo sangkut tu 7.8 gitu bru sangkut gdm...

ok lah.. normal ni..sangat cantik bacaan sebelum dan selepas minum.

cantikkk..sy sngkut 7.8 😂 skrg gdm on diet dh 31w ..

2y ago

terutama air masak sis ....gantikan air manis dgn air masak je ...mnum air msak je..if craving mana pun ..amik kuantiti sikit jeeee jgn mcm biasa

ok la...klau tak ok mesti nurse akn bgi tahu awk ade gdm

Ok la ni. Janji lps 2jam xlepas 7.8

2y ago

semoga sis di permudah segala urusan amin

ok la ni sis.. msih tahap normal 5.7

2y ago

alhamdulillah ☺️

Ok je ni . Bolehh sambung makan 😂😂