"baby pertama

Asalamualaikum ibu² dn yg bakal jdi ibu... Pgi nieh ok x syukur alhamdulillah klau ok, hari nieh baby dlam kandungan sya dah 12minggu2hari ?, Korang plak ??? Semoga kandungan kita sentiasa dalam keadaan baik² saja amin... #salamDariSaya dan selamat pagi ? #semoga kita sentiasa sabar dngan morning sickness ??

42 Balas

Wslm. Alhamdulillah. Syukur. Sy dh 37week.😂 Semoga sis baik2 saja dgn baby. Jgn lupa mkn ubat yg kk bgi, jaga pemakanan. Jaga hb, jaga urine, jaga berat badan 😂 Sangkut antara 3 tu, haih jenuh nk menapak ke kk

Waalaikummusalam kita 37mggu 4hri..alhamdulillah bby mkin aktif bila hmpir due...smoga allah permudahkan segala urusan kita semua amin

Waalaikumussalam dan selamat pagi mommies . Saya tengah tunggu date due je ni 🥰 Doakan saya ye ❤️🤲🏻

Waalaikumussalam, Alhamdulillah.. harini baby sy genap 13 weeks.. Doakan yang baik2 ye semua

Waalaikummusalam..sy da 36w harini..Alhamdulillah baby masi btahan n makin aktif..😊

Sy dah 25 weeks 6 day. Alhamdulillah baby masih bertahan sehingga hari nie.

Waalaikummslm😊 alhmdulilh 🆗 sy dh 14minggu 6hri msuk hri ni 🤲💐

Sye 20w 1 day.. Doakan sye.. Minggu dpn suami blik.. Bru nk scan baby..

4y ago

Insyallah 😇

Waalaikumussalam. Sama la kita 12w2d . Hihi. Due msti sama kn 30 april 2020.

4y ago

😄😄😄

Waalaikumussalam, alhamdulillah sihat. Sama sis saya pun 12 minggu 2 hari. 😆

4y ago

😄😄😄