buasir ketika hamil

Hai ibu2 .. sy nk tnya ada x ubt/petua2 untuk kecikkan buasir dkt luar dubur.. rasa da bengkak n berdarah ??.. klinik dah pergi tp bg ubt masuk n krim sapu saja.. #28week

21 Balas

Cer sis try ubt ni..if blh sapu d luar buasir tu.. ni sy pnh bli iv mist dkt online.tgk dkt situ kt elok tuk buasir... Tp ubt ni berangin sikit..tuk memcm pn leh gune pkai juge..hritu ms bby selsema pn doc suh pkai ni..tp xsapu pg bby suh bby hidu je..legakan hidung sumbat bby..sbb bby an xde ubt tuk dorg ms bby2 ni.. kena pkai ubat alami