Tips utk smpn susu BF

Hai ibu2 skalian..blh bg tips tak..dah Tak sapa2 ada pglman smpn susu BF sbabkan sya nk start krja dah..first baby..

1 Balas

Df one side, pump one side lg sebulan nk habis masa pantang ke. And then lps tu jaga jadual pump. Every 2 hours kena pump. Jgn tggu breast penuh. Get your lactation support drink. Sy ada jual innate lactea. Alhamdulillah feedback ramai dh berjaya. Sy sendiri minum dr day 1 smpai dpt kumpul stock. Dr consume sendiri skrang sy jual untk share kt org lain. Boleh whatsapp sy sendiri. Kami akn guide sehabis baik. https://wa.me/60198922467?text=Lets+INNATE Ig/ fb @innate.kualalumpur