Tips bagi bnyk susu..

Hi ibu2..ada tak tips utk bykkan susu bdan..sbb bulan 2 dah start krja..sya dah try pump tp tak byk..risau pla nnt tak ckup susu ia bila hntr kat taska nnt..#bantusharing

3 Balas

cuba amalkan makan kurma atless 7 biji sehari , in shaa allah boleh bantu banyakkan susu

1y ago

ok.nnt Saya cuba

size corong pam awak dh betul? awak pam selepas baby directfeed ke or mcm mna?

1y ago

smua dah try sma juga lps tu baby Tak nk myusu kat bdn

try protein shake esp shaklee, kasi banyak susu badan 👍👍🥰

1y ago

mgkn cara pengambilan sis salah.. sbb ramai yg minum esp shaklee ni terutama ibu memyusu. memang perbanyakkan susu badan