muka hitam

hai ibu2 siapa sini macam saya muka saya sangat buruk hitam berminyak? selekeh je kalau ada mood baru kemas due lambat lagi 8/9

15 Balas

Sy anak first bawah bibir hitam terbakar..amek seri mami 100% klua baby girl sorg....ni pregnant 2nd baby pn hitam jgk bawah bibir tak tau lg baby apa bru 12w...pembawakan sis...berkorban laa kecantikan kte demi anak...

bukan hitam tu.. kusam.. hehehe.. sy masa mengandung cmtu la..nk tgk muka pun x lalu.. make up nk kluar rasa cm serba x kena...seri nye da pegi kt bby girl ni haa😊🤭

Hormon mgandung sis.sama mcm sy.muka xbersiap...pakai bedak bby je. Nk bersolek xblh..muka jd gatal2.kusam dan gelap.tkt jgk cik somi xsuka.tp alhamdulillah...dia fhm.

Hormon mengandung sis. Sy dulu naik bintik2 putih masa 1st pregnancy. Macam biji kolestrol tu. Harap mengandung anak kedua nanti jadi glowing pulak 😂

Sama lah sy sis hitam kusam semua lah,,, nk tgok muka sendri pun xsuka 🤣🤣🤣 tgh tgu hari bila baby nk kuar nie hahaha

Sy dulu mcm tu gak sis .. kata org seri muka bby kita yg ambik .. alhamdulillah after bersalin je muka sy ok balik ..

Saya pulak tiap kali pregy elok je muka..x naik jerawat..kalau tak biasanya muka selalu naik jerawat hu..hu..

Hehe saye awal2 ngandung je naik jerawat , skg 27week muka da xde jerawat .. suke mekup je melawa .. hihihi

Sama la sis sy jgk...dh mcm ada jeragat dh kt muka ni...segala celah2 skli hitam😅😅

Muka x gelap...keliling bibir smpai dagu je gelap. The whole leher area pun gelap