Due Date bulan 10

Hai ibu2.. siapa sini due date bulan 10? Dah rasa baby kick tak.. ? Ada yg dah jelas nampak gender baby?

62 Balas

saya awal oct 🥳 tapi x tahu gender lagi .. detail scan dan buat .. tapi baby mmg x bukak , die silang kaki .. pastu terpusing pusing, nk dptkan tulang belakang pon susah 😂 then 4 kali doktor cube dptkan gender .. baby nak suprise kot hahahah .. pergerakkan mmg terasa sgt .. since 4 month dah rasa dahh die tolak2 tu

Due patut awal2 bulan 11 tp gdm on ubat kena bersalin hujung bulan 10. Baby dah start gerak. Bila scan dia takmau duduk diam. Doctor pun tak berani nak kata pistol atau tali pusat🤭. Kena tunggu detail scan jugak baru boleh tau

Alhamdulillah.. Sy pon bln 10..edd kk 5/10..swasta 10/10..xpe la mn2.. Yg penting baby sihat.. Tgu nk wat detail scan... Smga urusan kita semua dipermudahkan... Amiinn2

jangkaan 30.09 until 06.10 , hari hari baby kick. sehari nak kira tak tau brapa , kadang nak fokus kira tendangan dia smpai ttdur di buatnya 😂😂😂

Sy due 23/10 .. blum rasa sgt bby tendang..rasa denyut2 je.. hari tu scan bby x nk tunjuk.. jd xtau lg gender.. next scan bru check lg

Sy 17/10..bby boy..scan kk xnmpk scan swsta jelas dia punya pistol...dh rse bby kick tp xkuat..lagi2 klau time mengiring lg kerap pgerakan...

Saye pun sepatutnye due date 25/10.. tapi xde rezeki ☺️ semoge urusan bersalin sis semua dipermudahkan.. aminnn 🤲🏻

InsyaAllah saya due 11/10. Scan details + gender belum buat lagi. Sabtu ni baru nak buat 😊😊. Dah rasa baby kick hehe

Sy due 31.10. Now dh 19w 5d. Sbelum ni rasa geli2 je kt perut. Now bila letak tangan kt perut dh rasa tendangan baby 🥰

4y ago

Sama due kita 😃

Hai sy due 23/10 . .skrg dh msuk 21 minggu . Kuat je baby duk tendang . Scan doc kata insyaAllah baby girl🥰