Due Date bulan 10

Hai ibu2.. siapa sini due date bulan 10? Dah rasa baby kick tak.. ? Ada yg dah jelas nampak gender baby?

62 Balas

Saya due date 18/10 dan da rase baby kick sekarang...detail scan pon dan buat...gender baby boy insyaallah😊

saya 5.10 edd. dah rasa slow2 masa 17weeks. skrg 23weeks dah nmpk bergegar perut🥰 insyaAllah baby girl😘

Sy due 19/10.. Da tau jantina baby, tp dktor mcm sure x sure lagii.. Huhu rasa dah gerak sikit2 21weeks 😊

Hi sya Due bulan 10♥️ Dh rasa gerakan 5bulan blm chek gender Nak suprise apa hihi tggu bby lahir

Saya 31/10/2020..insyahallah 22hb ney baru nak pegi scan..harap2 22hb ney bby bgi kerjasama😄..

Baru td scan..dah nampak gender,baby boy..inshaAllah doakan sume sihat..sy due 27/10

4y ago

Xpe,de rzeki nti tahu la tu..😄

Sy 7/10 dah bt details scan.. n bby boy 😍 bby kick mmg dah start rasa 18weeks lg.. hihi

Saya 17/10 da rasa baby gerak2.. Scan insyaAllah boboy. Tunggu mahu buat detail scan ja nanti

4y ago

sama tarikh and gender la awak drngan sya

due, 17.10.20, insya allah. alhamdulillah time buat detail scan nampak gender baby.

Sy inshaallah 16/10.. Alhamdulillah scan bby boy, and dh start ase kicking dlm week 18..

4y ago

Ehh samalaa.. sy pon 16.10 & start rasa baby kick pon masa 18week 🤗🤗