Due date 20/10

Haii. Ada tak ibu2 yg due date 20/10 tp skrg dh brsalin atau turun tanda?

4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sama 💃🏻 , setakat ni just sakit dekat ari2 tu sikit2 , tak kerap, kaki pun bengkak dah . mild.

2mo ago

Smoga dpermudahkan urusan kita🤲🤲

VIP Member

saya 21/10 . lewat sehari dari awak... tapi berharap baby keluar after 37weeks. hahah.

2mo ago

anak kedua, pertama tak seperti ini. hahahahhaha .

Sy due date 20.10..xde ape2 tanda lagi..hehe... knpa sis ada turun tanda ke

2mo ago

Smoga dpermudahkan urusan kita🤲🤲

Sama due date tapi belum turun tanda jugak 😬

2mo ago

Sy x sabar dh ni🤭 tp dlm masa yg sama nervous jugakk