posisi tidur

Hai ibu2 semua,posisi tidur mcm mana yang paling elok ya? Sy suka mengiring ke kanan..ok atau bahaya?

20 Balas

Mcm sya selesa tdo terlentang. Kalau mengiring sy tak selesa na tdo n tak bole nak tdo..

Sy dulu masa mgandung suka mengiring ke kanan,ok jaa..sampai dah bersalin skrg hehe

saya baby belah kiri.. so tido mengiring belah kanan xde ubah2 posisi 😅

Mengiring ke kanan elok. Kalau awk islam, itu adalah sunnah Nabi 😊

ok.. bleh.. janji mengiring.. cume seeloknye sebelah kiri..

Saya on suka tido mengiring kekenan

Sy lbh selesa mgiring..

tidur mengiring..

Okay jee

Ok je