posisi tidur

Sy nk tanya .. Posisi tidur kita akan mnjejaskan kandungan ke? Sy kdg2 ngiring kanan. Kiri. Pastu telentang kjp. Pastu mengiring. Sbb rasa mcm smua posisi xselesa??? #13w4days

1 Balas

Betul sis. Terlentang & meniarap tu sgt tak elok tambah baby ada dalam perut. Hanya mengiring je. Letak bantal kiri kanan bagi selesa & mintak suami urut belakang badan dgn minyak yuyi. Lena sikit tido. Tak lama tu sis. Sabar banyak2 ye. 😇