Ada ketulan di dlm payudara baby

Hai ibu2 semua... tadi ptg saya ada perasan ada 1 ketulan di sebelah payudara kiri anak,anak baru 4 bulan,saya pegang ketulan tu ia bergerak bila sentuh,anak pun tak sakit,..sebelum ni saya tak perasan pun ia ada...nak jumpa kk 19/2 nie...lambat lagi,risau pulak...anak aktif,tak deman,tak sakit...ada tak siapa2 ibu yg baby pernah ada pengalaman mcm tu...

1 Balas

Cuba Tanya soalan pada hari 16 February, ada tentang topic payudara

1y ago

Terima kasih info😊