ketulan di payudara

salam.. ade tak sesiapa yang alami macam saya?? pregnant 7bulan ade ketulan pada payudara.. bila tekan tak sakit malah keluar susu, risau juga..

2 Balas

saya pregnant dah 4 bulan still ada ketulan dari awal pregnant , tak hilang2 kenapa ye . dr kk refer saya ke hospital . dah ambik sample tapi still belum tahu kenapa . ketulan jadi mengeras kdg kdg rasa nyeri berdenyut . risau pulak 🥺🥺

Susu kot rasanya tu. Jgn pcit ya..brsihkan ja nipple.. nty gtau nurse msa check up.. 😊