Kantung kosong vs ada janin

Hai ibu2 semua.. sy selalu trbaca ibu2 dlm ni prgnant tp kantung kosong.. so sy nak tanya ibu2 yg pernah ada pengalaman kantung kosong ni.. Adakah simptom kantung kosong ni mcm kt pregnant ada janin? Maksudnya, rasa lapar, breast sakit, rajin kencing n yg lain2… Harap pertanyaan sy ibu2 dapat jawab 😊 tq

9 Balas

sekadar share pengalaman, saya takde alahan apa tak lapar tak sakit breast tak rajin kencing, naik kereta jalan2 setiap hari travel kereta 5 6jam setiap bulan, sempat main kat waterpark, dan saya tahu saya pregnant masa 2nd trimester. now syukur anak dah 1y