Prosedur serah diri

Hai ibu2 semua.. saya due 17/2 ni.. ada yg sama due date tapi dah bersalin ke.? Saya belum ada tanda2 bersalin lagi.. 17/2 ni kena serah diri sebab ada gdm on dc.. kalau serah diri macam mana prosedur nya ya.. hari yg sama ke kena induce.? Siapa ada pengalaman induce.? Sakit tak ibu2.. 🥹

10 Balas

sama tarikh, tapi blum ada tanda jgk. esok nurse suruh pergi klinik checkup. srkiranya tiada masalah, dr akn tmbh hari, dan minta serah diri 23/02.

1y ago

kalau tak ada masalah kesihatan dr akan tambah seminggu macam ank saya first dulu.. yg second ni sangkut gdm pula..