Air Ketuban Banyak

Hai ibu2 semua... Saya baru buat detail scan... Doc cakap bby semua ok cuma satu jak masalah.. Air ketuban banyak n baby besar dari usia sepatutnya... Nak tanya ibu2 yang pernah mengalami masalah ni... Masa melahirkan baby ok2 saja kah? Risau pula bila baca artikel mcm2 boleh jadi ?

1 Balas

Bykkn doa n teruskn hidup dgn happy je puan takut stress2 kang baby pun jd stress. Rasenye selagi dr kata ok puan tak perlu risau

5y ago

Harap semua nya baik2 sja... Thank you sis bg advice n semangat 💓