Multivitamin

Hai ibu2 semua... Sapa ada pengalaman dpt multivitamin ni? Kalau makan ni perlu makan sekali dengan folic acid tak ataupun tak perlu consume folid acid? Sebab saya baca kandungan vitamin ni dah tmasuk folic acid... Sya dah smpai rumah baru perasan vitamin ni sekali dgn folic acid..

Multivitamin
34 Balas

I pun consume ni ... now 15 weeks. so far okey je rasa dia.

5y ago

Susu apa sis? Blh suggest tak? Sbb sya blm consume susu lagi... Slalu minum milo jer...

Better masa check up dgn doktor, sis bawa vitamin ni mintak pendapat.

5y ago

Ok sis... Tggu next appointment sya tanya lagi... Hehe... Thank you sis 😊

Assalam sis...boleh tak nak tengok biji ubat ni besar mana...

Smua vitamin dlm ni lgkap da.. Cuba baca kt botol tu

Sy pon mkn yg ni je.. X perlu folic acid.. Semua dh lengkap

5y ago

Ok sis... Thank you 😊

Sy mkn dr strt pregnnt..alhmdulilah smua ok..hb pn ok.

4y ago

10 weeks blh mkn kan. Sbb sy mkn folic asid appeton ja. To da beli ni blm mkn lg sbb sy punya buku kk blm buat tggu call hmpir 2 mggu dh tu la takda vitamin lain

Mkn ni sblm or selepas mkn ya 1 kali 1 hari?

Sy mkn ni jgk.. Tpi dh mkn folic asid dh..

Sy pun amalkn ni.... Dh ada asid folic

Cuba minta pandangan doktor sis

5y ago

Ok sis... Thabk you 😊