Keputihan Lepas Bersalin

Hai ibu2 semua nak tanya.. Normal ke kalau keluar keputihan yang warna kuning air tu lepas bersalin dan habis berpantang? Kadang2 rasa mcm basah kat bawah tu kalau tak pakai pantiliner. Ada yang alami situasi sama macam saya?? Btw saya tak amalkan makan jamu or apa2 supplements lain. Plus tak berpantang beriya2 pun sebab baby tak sihat.

1 Balas

Sy prnh kena ni dlu , kdg2 berbau x selesa, kena jaga kebersihan bhagian intim, always tukar pantyliner/underware utk elak jangkitan