Keputihan selepas bersalin

Mommy mommy, nak tanya, ada tak sesiapa alami keputihan teruk selepas bersalin? Saya bersalin 6bulan lepas, lepas je abes pantang keluar keputihan sampai sekarang, kalau ikutkan da 3bulan.. Keputihan tu awalnya takde bau tapi sekarang kuat pula bau dia, gatal takde pulak. Warna keputihan tu seakan kuning buruk. Bahaya ke?

2 Balas

sblum nie ade kputihan x? penah amek sample kt bwh tu? slalu nye Dr akan bg ubt insert..

ye. boleh pegi klinik check